Get Answers to your Appliance Repair Questions

Washer Parts  ·   Dryer Parts  ·   Refrigerator Parts  ·   Dishwasher Parts  ·   Range/Cooktop/Oven Parts  ·   All Appliance Parts 

Author Topic: Frigidaire Stove  (Read 4836 times)

Offline CaptnMorgan

  • VIP Member
  • Member Since: May 2009
  • Posts: 2
Frigidaire Stove
« on: May 31, 2009, 11:12:19 AM »

I need some help with which error code version code applies to this year of stove(seems to be 4 versions). It is reading F-2/sometimes F-3. Thanks ahead of time for the help.

Model RE36BNL2

Offline whirlpooltech

  • Technician
  • Member Since: Nov 2007
  • Posts: 1367
  • Country: us
  • 20 years of experience
Re: Frigidaire Stove
« Reply #1 on: May 31, 2009, 05:09:37 PM »
Not sure on the code off hand, but could you tell us what is not working on the oven or when the code come up?

Have you tried unplugging or disconnecting the power to the stove for awhile?
AppliancePartsPros.com - Over 2 Million Appliance Parts In-Stock. 365-Day Hassle Free Return Policy!

Offline CaptnMorgan

  • VIP Member
  • Member Since: May 2009
  • Posts: 2
Re: Frigidaire Stove
« Reply #2 on: June 04, 2009, 01:46:37 AM »
Thanks for the reply. When the oven is turned on it will heat up then stop. After it kicks out the little read out screen flashes error code F-2 sometimes F-3. Yes I have tried disconnecting the power for a couple hours but it didn't help any. Thanks again.

Offline Repair-man

  • Technician
  • Member Since: Feb 2008
  • Posts: 3023
  • Country: us
  • The Virtual Repairman
    • The Virtual Repairmans Appliance Help
Re: Frigidaire Stove
« Reply #3 on: June 04, 2009, 05:48:35 AM »
Replace the oven sensor probe.
"It's only expensive if someone else fixes it for you" -
The Virtual Repairman   www.repair2000.com