ApplianceJunk.com

Forum Index => Washer Repair => Topic started by: breilly on October 12, 2008, 08:57:54 PM

Title: Kenmore elite washer
Post by: breilly on October 12, 2008, 08:57:54 PM
I have a kemire top load washer and when it goes to rinse cycle it makes a horric sound. it continues through the spin cycle too. sounds like a relay humming  oor something. werd. any thoghts?
Title: Re: Kenmore elite washer
Post by: Repair-man on October 12, 2008, 09:07:16 PM
We'd prefer a model number...look inside the lid, it starts with 110.

After that, we can discuss the drive coupling problem.
Title: Re: Kenmore elite washer
Post by: JWWebster on October 12, 2008, 09:12:00 PM
It could be something between the inner and outer tub . One of them dang underwire bra things or maybe a shoulder supporter.
Title: Re: Kenmore elite washer
Post by: JWWebster on October 12, 2008, 09:14:30 PM
We don't need no stinking model number or for that matter no dumass download :D :
http://sites.google.com/site/sublimeappliancerepair/washer-will-not-spin
Title: Re: Kenmore elite washer
Post by: breilly on October 13, 2008, 07:52:42 PM
OK , So I took it apart. I was fairly easy to get apart. I took out the drive coupler and it s perfect. Nothing is broken on both plastic and the rubber coupler. The noise doesn't sound mechanical. It sounds electrical but I am not sure were. It runs through and completes the load just an annoying loud buzz while it it spinning or even draining water.
Title: Re: Kenmore elite washer
Post by: JWWebster on October 13, 2008, 08:20:28 PM
maybe something is in the pump.