Author Topic: Kenmore Series 80  (Read 1182 times)

Offline alhollimon

  • VIP Member
  • Member Since: Apr 2009
  • Posts: 1
Kenmore Series 80
« on: April 30, 2009, 02:43:39 PM »
I just replaced the coupler on the motor pump assembly because the washing machine would not spin. This seemed to solve the problem but now I have a leak at the front of the motor at the plastic unit that the drain lines attach too. It doesn't appear to be at the drain hose connections. Any Suggestions?

Model 110.20882920

Offline jumptrout51

  • Technician
  • Member Since: Nov 2007
  • Posts: 1879
  • Country: us
    • Buy me a beer through paypal
Re: Kenmore Series 80
« Reply #1 on: April 30, 2009, 03:18:13 PM »
Your drain pump is leaking most likely. It will have to be replaced.
Take a Kid fishing.

 

Kenmore 80 Series Washer

Started by shawnrconnelly

Replies: 5
Views: 5629
Last post October 25, 2007, 09:46:52 AM
by Pegi
Kenmore 90 Series - No agitation

Started by jastek

Replies: 24
Views: 9447
Last post February 23, 2008, 06:18:42 AM
by whirlpooltech
KENMORE WASHER 60 series

Started by amnesty

Replies: 7
Views: 13546
Last post March 06, 2008, 02:48:23 PM
by JWWebster
kenmore 80 series washer

Started by buddyray

Replies: 2
Views: 6426
Last post April 19, 2008, 06:01:05 PM
by RegUS_PatOff
Kenmore Series 80 coupling repair

Started by DFOK

Replies: 4
Views: 4186
Last post April 25, 2008, 07:21:30 PM
by JWWebster
Kenmore 80 series washer

Started by KenOH98

Replies: 16
Views: 24233
Last post January 01, 2009, 09:28:08 PM
by bal62958