Author Topic: Kenmore Oasis  (Read 203 times)

Offline app1

  • Technician
  • Member Since: Aug 2011
  • Posts: 181
Kenmore Oasis
« on: March 14, 2014, 02:41:23 PM »
Working on a Kenmore Oasis Model3 110.27062600 and it will work for a very short time and then show the uL code. Unplug for a bit and its fine for another short period of time..
Bad control board? bad shocks? or what should I look for?
Thanks in advance for any help!!!!

Offline Wilson13

  • Technician
  • Member Since: Mar 2014
  • Posts: 57
  • Country: us
  • 20+ years appliance service tech,owner from 2002
Re: Kenmore Oasis
« Reply #1 on: March 14, 2014, 09:15:17 PM »
Check for loose bolt on bottom of rotor, play in center bearing, items between tubs,run diagnostic and check rps sensor function.

donate
$1, $2, $5, $10, $20, $50
 

Kenmore Elite Oasis Washer

Started by MajorApp

Replies: 8
Views: 7637
Last post February 22, 2009, 02:03:55 PM
by apptech
Kenmore Elite Oasis Washer

Started by cigar7

Replies: 12
Views: 18087
Last post September 03, 2009, 01:18:48 PM
by cigar7
Kenmore Oasis Washer Leaking

Started by TechnicianBrian

Replies: 0
Views: 5261
Last post October 05, 2008, 07:23:38 AM
by TechnicianBrian
Kenmore Elite Oasis F-50 Code

Started by Heimbig

Replies: 1
Views: 4831
Last post October 24, 2008, 01:56:14 PM
by Repair-man
Kenmore Elite Oasis HE Washer - oL code

Started by showlowjimbo

Replies: 4
Views: 9969
Last post April 07, 2009, 05:11:15 PM
by Repair-man
Kenmore Elite Oasis HE Washer - oL code

Started by NH

Replies: 0
Views: 4060
Last post April 26, 2010, 01:14:52 AM
by NH