Author Topic: Whirlpool GY398LXPB00 Temperature Adjustments not Working with Clicking Noise  (Read 758 times)

Offline timogsu

  • VIP Member
  • Member Since: Jul 2013
  • Posts: 6
Okay guys my range isn't working.  It is doing two things.  1.  If you press bake to start the oven it will start to heat up at the standard 350 degrees.  You are unable to use the arrows to adjust the temperature up or down.  When you press the buttons you hear a slight clicking sound coming from the back left of the unit.  2.  It really never heats to the 350 (i guess it might) and the countdown clock for preheat time never appears.  The screen and other buttons on the oven work without issue.

Please help me get this fixed.  I'm leaning towards a thermostat, by looking at the diagram but this would make my first problem with a range in my life.  I've now worked through the dryer, dishwasher, fridge and now the range decides to act up.


 

Whirlpool Range - Top Burner Not Working

Started by AJ

Replies: 0
Views: 4055
Last post December 28, 2007, 12:21:08 AM
by AJ
Whirlpool Electric Range - Bake Cycle Not Working

Started by AJ

Replies: 0
Views: 3648
Last post January 01, 2008, 03:44:30 PM
by AJ
GE Microwave Clicking Noise

Started by TechnicianBrian

Replies: 2
Views: 6486
Last post May 30, 2008, 06:18:28 PM
by TechnicianBrian
Whirlpool Range Surface Element not Working

Started by TechnicianBrian

Replies: 0
Views: 3029
Last post June 04, 2008, 11:06:40 PM
by TechnicianBrian
Whirlpool Range Hood Fan not Working

Started by TechnicianBrian

Replies: 0
Views: 3056
Last post October 10, 2008, 06:34:38 AM
by TechnicianBrian
Whirlpool Gold Oven Controls Not Working

Started by vacmechanic

Replies: 2
Views: 4940
Last post December 14, 2008, 11:44:07 AM
by AJ